Feed on
Posts
Comments

Pentru a lăsa loc de perspective, să punem punctul pe i în retrospect-i-va anului 2011.

TEXTE LA PIESE. Textul „Oameni şi locuri dragi” pentru formația „FurioSnails”. Iar din ecourile frumoase la acest cântec se poate scrie o altă lungă poveste de dragoste. „Pentru unii, oamenii şi locurile dragi sunt doar la doi pași. Pentru alții, acești oameni și locuri dragi sunt peste ocean – mă rupe melancolia”. „Tare faină piesa, tare faine versurile!” „Ce mi s-a făcut de dor de casă, de „oameni și locuri dragi”. „De ce oare de la un timp încoace îmi place FurioSnails? Cred că e vina Dvs., d-le Guzun”. „Acordurile la piesa unde le pot găsi?”. „Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu­per! like!”. Și textul la piesa „Doamna Liuba”, lansată în premieră de „Snails”, la 5 martie 2011, la „Sare şi piper” de la „Jurnal TV”.

CĂRȚI. „Cetățeni activi, comunități prospere” (Synergy Eur-Est & URMA ta – prezentare aici) și „Parteneriat pentru Moldova, parteneriat pentru dezvoltare” (URMA ta) sunt două cărți pe care în 2011 le-am citit de mai multe ori: în concept, în corectură, înainte de bunul de tipar. Pentru că ne-a plăcut să le producem, împreună cu Fundația Est-Europeană (Carolina Blajin & Dorina Andreev) și Națiunile Unite (Ludmila Țiganu). Și , pe aceeași linie de produse – o contribuție la editarea versiunii succinte a Raportului Național „Starea mediului în Republica Moldova în 2007-2010” (coordonator: Irina Ioniță)…

FILME PRODUSE. „Descoperă Moldova!” (coordonator Olga Sainciuc) – un documentar despre o Moldovă autentică, necunoscută și spectaculoasă, refăcută de URMA ta din contribuțiile video ale tinerilor din Moldova, care au participat la un concurs organizat de grupul „Glasul Tinerilor” și Banca Mondială. Filmul a fost difuzat la TV Moldova 1, în cadrul emisiunii „Abraziv”, la 8 octombrie 2011.

DVD. Primul pachet multimedia pentru jurnalişti: „Traficul de fiinţe umane şi violenţa în familie: CE ŞI CUM SCRIEM”. Produs împreună cu Viorica Crețu și Ina Prisăcaru, ajunse acum în alte funcții de răspundere. Sperăm să le revedem cu ocazia altor produse inovative.

SLOGAN. „UNICE-F-AICI? Ajut copiii! UNICE-F-RUMOS!”. Și aprecierea muncii noastre: „Bannerul este extraordinar!”

TEXTE SCRISE PENTRU PRIETENI. „VIP Magazin la 7 ani. VIP-resionant” / mai 2011, nr. 85 și „Chişinăul anilor 2000: Chişi-nău-citor de verde încă” / octombrie 2011, nr. 90. Destinatari: Rodica Ciorănică (blog aici) & Sergiu Gavriliță.

APARIȚII TV. Bineînțeles, „Blogojoy” la „Deșteptarea” de la „Jurnal TV”, la invitația lui Sergiu Beznițchi (blog aici): 3 martie 2011, 28 aprilie 2011, 11 august 2011 și, înțelegem, va urma.

Comments

Lasă un comentariu