Feed on
Posts
Comments

SEVEN. Un spectacol-documentar la Chișinău, de Jonas Jarl, cu Alina Radu, Elena Robu-Popa, Daniela Terzi-Barbăroșie, Olga Melniciuc, Svetlana Bodaci, Alexei Buzu și Igor Guzun.

Spectacolul integral este AICI pe Privesc.eu.

Rolurile şi interpreţii SEVEN.

ROLURILE: FARIDA AZIZI, AFGANISTAN; INEZ MCCORMACK, IRLANDA DE NORD, 1943-2013;MARINA PISKLAKOVA-PARKER, RUSIA; ANNABELLA DE LEON, GUATEMALA; MUKHTAR MAI, PAKISTAN; MU SOCHUA, CAMBODGIA; şi HAFSAT ABIOLA, NIGERIA.

INTERPREŢII:

În spectacolul de la Chișinău participă în calitate de vorbitori următoarele personalități, jucând rolurilor femeilor din SEVEN:

Svetlana Bodaci, Directoare Resurse Umane a companiei Moldcell, parte a Grupului TeliaSonera, expert în comunicare și trainer.

Alexei Buzu, Director executiv al Centrului Parteneriat pentru Dezvoltare, expert în egalitatea de gen și guvernare democratică.

Igor Guzun, Director al agenţiei de comunicare „URMA ta” | www.stiripozitive.eu, autorul unei serii de manuale pentru jurnaliști.

Olga Melniciuc, Coordonatoarea programului de mentorat pentru femei „INSPIR-O”, fondatoare a Academiei ”LeaderSHE – Academia tinerelor femei-lider”.

Alina Radu, Directoarea ziarului săptămânal independent “Ziarul de Gardă”, producător independent de filme documentare, trainer în jurnalism.

Elena Robu-Popa, Jurnalistă, moderatoare a noului produs video lansat de portalul de știri UNIMEDIA, fostă moderatoare a emisiunii „Moldova în direct” de la postul public de televiziune Moldova1.

Daniela Terzi-Barbăroșie, Fondatoare a Centrului Parteneriat pentru Dezvoltare, expert și trainer în domeniul egalității de gen, psiholog.

Conferință de presă la Fundația Est-Europeană în avanpremiera spectacolului SEVEN.

Comments

Lasă un comentariu