Feed on
Posts
Comments

Acest om a fost prosper. Prosper Mérimée, a descoperit Sergiu.

Iar tata lui, cu siguranţă, n-a căutat varga. Vargas Llosa, a remarcat Igor.

Omul acesta a fost modest. Modest Mussorgsky, a spus Sergiu Bezniţchi într-un efort de a crea, împreună cu Igor Guzun, o listă cu numele mici din numele proprii care pot fi şi nume comune.

După un concert la Chișinău, ziarele titrau: „A fost Demis Roussos!” Oamenii se întrebau de ce, ce-a făcut, ale cui interese sunt?

Liderul a rămas fidel. Fidel Castro.

Şi o spunem asta franc. Frank Sinatra.

Ce fantastic ar fi fost dacă ionii ar fi fost descoperiţi de un Ion şi întreaga poveste să se regăsească în romanul „Ion” de Rebreanu!

Această actriţă ţi-i dragă? Draga Olteanu Matei.

Această domnişoară este o speranţă. Speranţa stati-stic vorbind nu este singura, însă aici o includem în listă pe Speranţa Stati-sfăcută de reuşitele sale, pe care le aplaudăm şi noi.

Îţi aminteşti tabloul „Carul cu boi”? Boy George. Şi poezia ceea în care ea vrea să ştie amorul „din bob în bob”? Bob Dylan.

Copilul îl întreabă pe tata: „Tăticule, cu ce te ocupi?” Tata, pompier fiind, mândru răspunde: „Eu Sting. Focul!”. Și își pune căștile în urechi, contemplând în continuare „Shape of my heart”.

Să încheiem aici, gata. Gata Kamsky.

A, gata. Agatha Christie.

Aproape gata, zise franc Frank Lampard, și alături de Silvia Grigore (într-o) Ureche (ianu) Reaves au cântat: „Lampard e aprinsă, poarta e deschisă…”

Iată acum gata! Gotta Black Magic Woman…

Comments

Lasă un comentariu