Feed on
Posts
Comments

Colegii noştri de la RomaniaPozitiva.ro au împărtășit cu noi emoția momentului în care ați descoperit Stiripozitive.eu de la Chișinău.

Florin Ghindă: Surpriză și încântare. Surpriză pentru că astfel de inițiative nu sunt foarte multe și mai ales că proiectul vostru este foarte bine realizat și foarte viu. Încântare căci știm că pe măsură ce suntem mai mulți care gândim așa avem mai multe șanse ca la un moment dar în viitor să contăm cu adevărat în sufletele oamenilor, celor care ne urmăresc. Știm că este uneori un drum anevoios, dar încântarea de a vedea oameni care sunt bucuroși de schimbarea pozitivă pe care proiectele noastre o propun este mare (…)

Ce schimbare aduce această iniţiativă pentru oamenii din România?

Andra Calenic: E ceva obişnuit ca programele TV şi ziarele să fie acaparate de mesaje negative, cu informaţii catastrofale despre ce se întâmplă în jurul nostru. În lumea mass-media, pare că binele şi frumosul au dispărut din prime time, fiind înghesuite între ştirile şi emisiunile despre fapte abominabile, stoarse de esenţă şi împinse în derizoriu.

RomâniaPozitivă vine să umple golul ăsta de promovare al binelui. Pentru că în România se întâmplă multe lucruri bune, dar oamenii nu află de ele deoarece nu sunt promovate, nu sunt scoase în faţă, ci rămân undeva ascunse, lăsând loc dezamăgirilor şi frustrărilor.

Prin intermediul RomâniaPozitivă, publicul află că şi în ţara noastră există iniţiative din suflet, proiecte de succes, reuşite de care ar trebui să fim mândri. Iniţiativa România Pozitivă e un suport pentru a crede în mai bine şi a face binele (…)

Un mesaj pentru vizitatorii de pe Știripozitive.eu?

Andra Calenic: Păstraţi-vă optimismul, puneţi-l în practică şi împărtăşiţi-l cu ceilalţi!

Florin Ghinda: Avem și facebook.com/RomaniaPozitiva unde „intoxicăm pozitiv” peste 12 000 de fani, iar lunar ne trec pragul site-ului aproape 20 000 de oameni. Ne-am bucura să ne vizitați și voi.

Să auzim de Bine.

Interviul poate fi citit integral AICI.

Comments

Lasă un comentariu