Feed on
Posts
Comments

PREMIERA CĂRȚII „VINIL COLLECTION” DE IGOR GUZUN

4 octombrie 2018

Ora: 17:00

Unde: Muzeul Naţional de Artă al Moldovei, sala de conferințe, mansarda – str. 31 august 1989, nr. 115, Chișinău

Cartea „VINIL COLLECTION” de Igor Guzun apare cu sprijinul al BC Mobiasbancă – Groupe Société Générale.

Vinul serii: Castel Mimi

Cartea „VINIL COLLECTION”, de Igor Guzun, cuprinde o colecție de texte scurte axate pe lucruri emoționante și fundamentale din viața unui om: gusturile din copilărie, lecturile – iCarte, iParte, adolescența copiilor noștri care sunt mai deștepți decât noi cu o generație, țara pe care, decât s-o hulim sau s-o slăvim, mai bine s-o măturăm și s-o facem mai bună și mai frumoasă. Sunt valori umane și culturale pe care le împărtășesc persoanele și companiile responsabile.

Cartea apare cu sprijinul al BC „Mobiasbancă – Groupe Société Générale” S. A.: „Proiectele de artă sunt o inspirație pentru Mobiasbancă. Credem în oameni valoroși, iar prin această carte înmulțim faptele bune și frumoase”

Atunci când ne amintim de obiectele și stările incluse în carte, ca de o colecție veche de discuri de vinil, avem șanse să progresăm ca oameni. Acesta este mesajul cărții „VINIL COLLECTION”, care este în această regie o ediție revăzută și completată cu texte noi a versiunii din 2015, care continuă să se bucure de succes printre noi și noi cititori dar deja stocurile sunt epuizate.

* * *

Ții minte emoția aceea din copilărie, când intrai pe ger în casă, iar acolo era deja pomul de Crăciun împodobit…

Așa e și acum când intru în casă, iar tu ești acolo. Imediat se face cald.

Asta e dragostea. Când știi că totul va fi bine.

Și încrederea aceasta nu te părăsește niciodată.

Igor Guzun | VINIL COLLECTION

Comments

Lasă un comentariu