Feed on
Posts
Comments

Timotinvictor.wordpress.com

Aiciscriu.eu de Igor Guzun, un blog genial”, citesc în aceste zile părerea lui Victor Timotin pe blogul său într-o prezentare a câtorva „Bloggeri din Moldova”.

Şi argumentarea: „…un blog genial după părerea mea, mai ales prin modalitatea de a selecta și a prezenta aceleași combinări de cuvinte auzite zi de zi printr-o formă care arată altfel însă sună la fel, îmi face plăcere să citesc ceea ce dumnealui scrie”.

Poate c-o fi adevărat, însă în primul rând mărturisesc faptul că e plăcit să aud asta.

Iată şi cuvintele de bine pe care le-a găsit Victor Timotin pentru alţi câţiva autori de bloguri din Moldova…

victoriaungureanu.blogspot.com de Victoria Ungureanu, un blog sufletist umplut de experiența unei înflăcărate tinere jurnaliste, ambițioase, orientată spre îndeplinirea scopurilor sale și desigur muncitoare. Îmi place să citesc ce scrie ea, fiindcă aflu că a mai realizat un proiect și sunt motivat de aceasta, este unul din primele bloguri, pe care am început să le citesc și este mai aproape de suflet.
alexgurdila.com de Alex Gurdila, un blog cu stil și un design, pe care îl invidiez, este simplist și ușor de utilizat, are o adiere de jurnalism, fiindcă și este blogul unui jurnalist.
nataalbot.md de Nata Albot, un blog plin cu evenimente, iar dacă dorești să mai afli ce se mai întîmplă sau s-a întîmplat prin capitală ai grijă să citești blogul ei. O apreciez pentru modalitatea de a scrie și cantitatea enormă de informații pe care o transmite printr-o singură postare, am cunoscut-o la un eveniment și am discutat puțin cu ea, este o persoană cu caracter de la care ai ce învăța.
radu.lisita.md – de Radu Lisița, un blog despre online și marketing, îl apreciez pe acest băiat pentru perseverența de care dă dovadă și sper ca în viitor să citesc multe articole utile și interesante la el pe blog.
alobebe.md – de mai mulți autori, un blog despre femei, o platformă de exprimare pentru mame și un blog personal, o comunitate interesantă unde aflu multe despre femei și alte lucuri interesante din lumea lor.
cipileagavitali.wordpress.com de Vitali Cipileaga, un blog motivațional care dorește să stea de vorbă cu tine, cu tine și cu tine. Îmi place că practic în aceeași perioadă am inițiat și eu, și el, cîte un blog de căciulă, și îmi mai place că avem ceva în comun în maniera de a scrie și în felul în care ni se mișcă gărgăunii în cap. Un blog care te cheamă la acțiune, îți oferă răspunsuri, te motivează, îți oferă spațiu pentru un dialog, și care tînjește o schimbare în mentalitatea oamenilor de la noi, pe care de fapt o tînjesc și eu.

Comments

Lasă un comentariu