Feed on
Posts
Comments

Ora de VARĂ la care am trecut în această noapte poate însemna şi o oră de concert cu trupa „VaRa”. Iar această constatare mă obligă să aduc pe blog un text scris în alt anotimp şi care nu este aici, dar rămâne valabil.

Sunt încântat de subtila şi ne-tradiţionala campanie de comunicare, pe care o realizează în acest anotimp formaţia de hard-rock tradiţional „VARA”. Atunci când sunt în oraş, iar panourile mă îndeamnă „Avântă-te în VARA marilor viteze”, mă gândesc la cuvântul cheie de aici, VARA, scris cu majuscule, şi înţeleg că piesele formaţiei VARA şi-au înmulţit elementele de rock’ n roll.

Atunci când citesc, pe un alt panou, că „VARA se numără cadourile”, îmi place să cred că mă aşteaptă, în curând, surpriza primului album VARA…

Iar încrederea definitivă că mesajele sunt inspirate de această trupă în-cântătoare mi-o dă panoul, care-mi spune ceva despre „Melodia VERII…” şi încearcă, neconvingător, să lege cuvintele de o călătorie.

Ca o contribuţie personală la continuarea campaniei de comunicare VARA, m-am gândit că o eventuală reeditare a celui mai citit roman de Ion Druţă ar trebui să conţină pe copertă câteva litere mari în plus: „poVARA bunătăţii noastre”. Iar atunci când Guvernul decide trecerea la ora de VARĂ, anunţul să fie făcut pe melodia „Vara rock’ n roll”. De altfel, acest text conţine cea mai exactă descriere a vremii din acest anotimp – un printscreen ce poate concura cu cele mai bune emisiuni tv de timp probabil: „Vara e bine, / Vara e cald, / Vara e iarbă / Pe sub gard”.

Satul VARAtic din raionul meu Râşcani, toate şcolile de VARĂ, pastelul VARA de Coşbuc, ziua solstiţiului de VARĂ sau fiecare vacanţă de VARĂ – toate acestea şi multe altele pot fi asamblate într-o strategie VARA, pe care să o pronunţăm VARIETY.

Comments

Lasă un comentariu