Feed on
Posts
Comments

Nu poate întreba omul cu voce tare familia în magazin dacă să cumpere pelemeni, fără să atragă atenţia cuiva.

Nu poate scrie „piele” fără „i” cu Caps Lock-ul apăsat.

Până şi instalatorul din casa noastră este implicat oarecum în asta şi face din mână de la balcon, alături de soţia sa, într-un spot electoral.

Începutul de PL-meni şi PL-a au astăzi conotaţie electorală şi mă mir cum nu a fost încă scos la înaintare sau invocat cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor Pelé.

Acum nici nu poţi să alegi o scurtă de piele demisezon. Dacă te trădează eticheta: „Scurtă de PLDM-sezon”?

Încercaţi să comandaţi la telefon de la magazinul de birotică un „scaun prezidenţial piele DEMO”, aşa cum e scris în catalog. Există şanse mari să se înţeleagă „scaun prezidenţial PLDM”.

Şi dacă în ziua alegerilor copiii au de învăţat o poezie PD rost pentru luni şi părinţii îi îndeamnă să facă asta duminică? Va fi acest îndemn calificat ca agitaţie electorală? Oare ceea ce gândesc adesea oamenii şi spun uneori cu voce tare: „Sper să se rezolve mai re-PD!” nu este sloganul lor mai bun pentru toate timpurile?

Dar ştiţi care este, se pare, singurul cuvânt din dicţionar care conţine abrevierea AMN? Să fie AMNezie? Poate să neglijăm puţin ortografia şi să scriem oAMNi?

Ce-o fi crezând oare despre toate acestea unul dintre aceşti nişte oAMNi, instalatorul din casa noastră Dorel Mihailovici, care face din mână într-un spot electoral? Poate să-l întreb la o bere – la o BeReCe-Mă. duc să-l întreb.

Comments

Niciun comentariu to “Nişte oAMNi. Alt serial de Igor Guzun. Episodul 14: Pelé, în scurtă de PLDM-sezon, alergând re-PD”

  1. Acest subiect a apărut graţie timpurilor în care trăim

Lasă un comentariu