Feed on
Posts
Comments

Alexandru ROŞU – jurnalistul de la Radio Moldova – pentru culoarea roşie. Rectorul Andrei GALBEN – pentru culoarea care interzice, în fond, pătrunderea în intersecţie. Iar pentru culoarea verde – sculptorul moldovean de la Viena, Dumitru VERDIANU. Astfel, am creat un semafor uman.

Editorialistul Petru BOGATU şi colega mea de facultate Maia LEFTER pot crea, cu numele lor, o versiune adaptată pentru titlul serialului de televiziune „Om bogat, om sărac”.

Pentru jocul de stradă ALBA-NEAGRA i-am ales pe managerul de proiect Viorel ALBU şi pe autorul piesei „Femeia invizibilă”, dramaturgul Nicolae NEGRU.

Pentru antonimele VALE-DEAL s-ar potrivi, poate, multi-instrumentalistul VALE Boghean şi dirijorul Cristian ManDEAL.

Unu-i regizorul Ion UNGUREANU, altu-i trainerul în dezvoltare organizaţională Iosif MOLDOVANU, altu-i Maria VÂNCEANU, expertul în dezvoltarea timpurie a copilului. Şi refacem, cu numele acestor oameni, versul din Mioriţa: „Unu-i ungurean, unu-i moldovean şi uni-i vrâncean…”

Citesc o ştire despre arestarea, în Moldova, a unui cetăţean străin – Hamed TARIF. Mă gândesc: de obicei, în Moldova, tarifele cresc. Este pentru prima dată când aud ca un TARIF să fie arestat.

Comments

Lasă un comentariu