Feed on
Posts
Comments

La un ceai (Cabo) VERDE am căutat plante medicinale în numele de ţări. Dacă în natură pentru vindecarea fiecărei maladii se găseşte o plantă sau mai multe, atunci în numele ţărilor lumii se găseşte câte o plantă, uneori ascunsă la prima vedere. Iată reţetele de azi.

Ceaiul din fructe de A-FIN-landa poate răcori canalul energetic drept.

La fel, un efect energizator îl au seminţele de c-YEMEN: ceaiul de chimen este bun pentru stimularea lactaţiei.

Florile de Liechtens-TEI-n reglează tensiunea arterială, unguentul cu extract de flori de N-ALBA-nia este indicat împotriva rănilor şi eczemelor şi ceaiul de El-SALVIE-dor are efect curativ în caz de spasme.

Florile de CIPRU au şi ele efect tămăduitor: pe răni şi pe ulcere pe piele se fac spălături cu extract alcoolic de cimbru.

Codiţele de CHILE-ş au urmări purificatoare asupra întregului organism, când se ia un pumn de codiţe de cireş, se face un ceai şi se bea de câteva ori pe zi.

Interesant, dacă în Senegal, pe plajele sale de nisip, nu creşte Coada Calului, cum îşi tratează oamenii acolo hemoragiile? Coada SENE-CAL-ului are proprietăţi remarcabile nu doar în tratamentul hemoragiilor, ci şi ale petrei şi nisipului la rinichi.

La fel cum ROMA-NIŢA este formată din capitala Italiei ROMA şi NISA, care este capitala Coastei de Azur, aşa BUR-KIN-in-A FASO conţine câteva frunze de CHININĂ, folosite împotriva anorexiei, şi un pumn de FASO-le, care are un efect remineralizant.

Coada Racului este un remediu potrivit pentru Irak – o ţară în care incendiile sunt provocate de atentate, iar frica atacurilor cu bombă este un sentiment comun însă. Oriunde în lume infuzia de Coada I-RAK-ului poate fi utilizată pentru afecţiuni precum arsurile şi frigurile.

Iar împotriva insomniei şi nevrozelor este potrivit hameiul din Insulele Ba-HAME-i.

Sâmburii de dovleac sunt şi ei nişte pastile de sănătate. În ce ţară-i găsim? În Republica Mol-DOV-lească.

Comments

Lasă un comentariu