Feed on
Posts
Comments
Igor Guzun, Directorul Agenției de Comunicare „URMA ta”, ne spune mai multe despre tradiția în care se transformă Civic Fest și de ce este important să participăm la acest eveniment.
Igor Guzun susține Civic Fest și crede că ediția de anul acesta va impresiona prin agenda sa. „În acest an „Civic Fest” nu mai este la o ediţie de debut, ci la una care începe să devină tradiţie. Pentru că tradiţiile cum se nasc de fapt? Tot ce se întâmplă de două ori, se va întâmpla cu siguranţă şi a treia oară”, susține jurnalistul.
Merită să mergem la Civic Fest?
Mai ales prin oportunitatea de a cunoaşte sau revedea oameni, idei, proiecte, iniţiative, creaţii într-un format în care toţi pot câştiga din acest dialog. Nimic important nu ţi se întâmplă ca om sau ca organizaţie dacă taci sau dacă rămâi acasă.
„Tot ce doriți să vă facă vouă ONG-urile, faceți-le voi la fel”
ONG-urile din Moldova sunt într-un număr mare, sunt diverse, dar parcă tot sunt puţin oameni, crede Igor Guzun. „Dar toţi aceşti oameni puţini fac lucruri pe care alţi oameni şi alte instituţii nu le fac, deşi ar putea sau chiar sunt obligate să o facă. Şi dacă am un mesaj despre asta? Cred că am unul: tot ce doriţi să vă facă vouă ONG-urile, faceţi-le voi la fel. E valabil şi despre oameni, şi despre Guvern.”
Despre proiecte interesante: URMA ta  a creat „Știri pozitive” și SUCCES
www.stiripozitive.eu, pe care „URMA ta” l-a creat cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene, este unul din  proiectele interesante cu care jurnalistul se mândrește. „Poate că bucurăm pe unui sau dezamăgim pe alţii, dar acesta încă durează şi chiar are planuri de viitor.”
Alte câteva lucruri pe care le-a făcut în acest an echipa de la „URMA ta” împreună cu partenerii săi – campania „SUCCES”, de exemplu, sau alte câteva iniţiative…

Cât de deschişi sunt agenţii economici din Republica Moldova spre a susţine iniţiativele de responsabilitate socială? Din punctul dumneavoastră de vedere, ce i-ar determina să direcţioneze bugete mai substanţiale către sectorul CSR?

Beneficiile reciproce. Şi asta se referă şi la companii, şi la mass-media.

Mai mult: Stiripozitive.euAdevărul.ro, DIEZ.md, Civic Fest, ONG.md25.md.

Comments

Lasă un comentariu