Feed on
Posts
Comments

Cu aceeaşi întrebare oarecum obsedantă „Oare ce mai fac azi eroii copilăriei noastre?”, Igor Guzun (blog) şi Sergiu Bezniţchi (blog) au continuat călătoria în lumea personajelor mici de altă dată.

Ce mai fac astăzi Ciuc şi Ghek? Ciuk o fi împrumutat într-o Miercure numele său unei celebre mărci de bere. Dar Ghek? Bea berezero ca Harry Potter sau joacă cu Harry poker. Şi îi este cam poker de Ciuk și Ghena din CebuRussia!

După ce a fost, totuşi, găsită cheiţa fermecată, Turner şi Kandelaki au început să dispute care dintre ele va fi supranumită BuraTina!

În aşteptarea zăpezii, nouă ne este indiferent de unde va veni zăpada: de la Leopoldul Nord sau de la Leopoldul Sud. Hai să trăim prieteneşte… şi poate va ninge!…

Într-o lume virtuală în care, se zice, că se poate face bani şi din banere, poate că povestea lui Creangă „Punguţa cu doi bani” s-ar numi „Punguţa cu două banere” şi ar fi scrisă de Eugen Doibani, mai ştii, în satul Şaptebani, Râşcani.

Pe vremuri şi pionierul era doar pionier, nu şi sistem internaţional de plăţi prin carduri Payoneer.

Recent, Tând-Ala Pugaciova a primit în dar de la un oarecare Maxim, million Păc-alîh roz, iar Elvis Prîslea cel voinic a mâncat toate merele de aur.

Sindbad, înainte de a deveni marinar, a gestionat prost organizaţia SindBalneoTur, de asta a primit calificativul Bad (a mai fost supranumit BadMan, dar americanii repede au preluat, au schimbat în Batman şi au făcut mulţi bani cu asta).

În epoca în care oamenii au prea mulţi bani, mult prea mulţi bani, li se spune „Bugs Bunny-n buzunar”.

Şi când te gândeşti că şi Pinocchio a inspirat numele unui brand de astăzi, Nokia, că mai suntem întrebaţi: „Cât ai dat Pinocchia asta?”

Aţi urmărit încă o poveste despre eroii copilăriei noastre Pinocchia lui Igor Guzun şi Sergiu Bezniţchi.

Comments

Un comentariu to “Featul săptămânii – Igor Guzun feat Sergiu Bezniţchi: „Cât ai dat Pinocchia asta?””

 1. Ion says:

  Îi este “cam poker”?))))))))))))
  „Punguţa cu două banere”
  “Recent, Tând-Ala Pugaciova a primit în dar de la un oarecare Maxim, million Păc-alîh roz, iar Elvis Prîslea cel voinic a mâncat toate merele de aur.”

  Domnilor, sunteţi geniali ^_^
  Mi-aţi înhăitat o poftă de materiale de acest gen. Mai vreau!!!)))))))))
  p.s. Şi apropo, a nins!))))

Lasă un comentariu