Feed on
Posts
Comments

Dacă tot Karlovy Vary este într-o oarecare asonanță cu Vadul lui Vodă, poate găsim niște destinații de vacanță undeva mai pe aproape. Ce-ați zice de Insulele Căinare? Sau de o călătorie care începe la Nița și se încheie la colo-Nița? Sau, începe la Roma și se termină la Nița, oraș plin de aromă de mușețel?

Cu câteva silabe în plus, am putea avea propriul Festival de la Cannes, de care să te miri: Festivalul de la Cannes-temir (trud-mai).

O amintire frumoasă: Zatoka-k-хорошо și una mai puțin frumoasă: Ко-Блево.

Călătorii de vis prin Moldova: la Vis-oca, Soroca, Drokia – connecting people, provincia chineză Don-Diu-Șani, urmăritorii lui Eyjafjallajökull – Vulcan ești, orășelul soției lui Eni – Ni spori, Eni sau Zina în repetate rânduri – Re-Zina.

Iar cea mai bună destinație: Buda-best…

În Croația pe litoral să nu mergeți. Nu veți putea spune acasă, în Moldova, unde ați fost.

Capitala europeană ce cântă despre Codrii Mei este Ce-Praga. Mergeți, e ca în Codrii.

Urmăriți-ne, vom călători împreună!

De altfel, multă lume își poate face o vacanță din orice. De exemplu, familia Canțîr – din propriul nume. Așa o fi exclamând copiii: va-Canțî!r.

Comments

2 comentarii to “Colecție de vară într-un feat Igor Guzun – Sergiu Beznițchi: vacanțe, orașe, călătorii (I)”

  1. […] Pe harta destinaţiilor de vacanţă au rămas alte câteva locuri de vis pe care nu le-am consemnat în feat-ul precedent. […]

  2. […] continuă şi în această toamnă, pentru că e vară indiană. Şi feat-urile precedente – episodul I şi episodul II – sunt urmate de cel de-al treilea, cu destinaţiile care sunt, la fel ca […]

Lasă un comentariu