Feed on
Posts
Comments

…Căci așa se întâmplă între prieteni.

Atunci când îți întâlnești în oraș, din întâmplare, unul dintre prieteni, te bucuri pentru simplul motiv că-l vezi și apoi îl întrebi numaidecât ce mai face, chiar dacă oricum știi ce face.

Iar când ești aproape de atelierul lui, de biroul lui sau de locul în care știi că este el anume atunci, bineînțeles, că intri să-l vezi, să-l cuprinzi sau pur și simplu să-l vezi că este.
Sau de multe ori îți e de ajuns doar să știi că prietenul tău te poate ajuta oricând, chiar și atunci când nu i-o ceri dar el o simte, iar acest gând te încălzește atât de mult încât te descurci singur și nu este nevoie de sfatul sau umărul lui, dar totuși ce bine e că poți conta pe acestea.

Nu-i așa, prieteni, că acesta este sensul prieteniei?

Ei, bine, mie mi s-a întâmplat la fel în aceste zile după ce am fost invitatul echipei PENNY Romania la o „Pauză de lectură”, unde am împărtășit unii cu alții emoții și povești legate de cărți. Iar poveștile comune îi transformă pe oameni î prieteni.

Și din acea zi mă bucur să văd în orașele din România și din străinătate un magazin PENNY și intru numaidecât să-l văd sau să-l revăd ca pe un prieten.

Să-l cuprind cu privirea, iar el să mă îmbrățișeze cu rafturile lui. Sau pur și simplu să mă bucur că este și că rămâne la înalte standarde euro-PENNY.

Iar prietenia mai înseamnă să te poți bucura de reușitele prietenului tău.

Și atunci succesele, la fel ca magazinele, se vor ține lanț și nu va mai conta că aceste succese sunt ale tale sau ale prietenului tău.

Căci bucuria va fi comună.

Igor Guzun

#penny #pennyromania #igorguzun #bine

Comments

Lasă un comentariu