Feed on
Posts
Comments

1.
Nu mai privesc fotbal în reluare. Pentru că ştiu deja scorurile: ştiu cât de magnific a fost din nou Messi ori până unde a ajuns aseară Şahtiorul lui Lucescu.

2.
Nu mă mai pieptăn. Am acum păr mai scurt, e mai rar ca pe vremuri şi oricum mă spăl de fiecare dată şi pe cap.

3.
Nu mai privesc filme promo pe casete.

4.
Nu mai citesc Marquez. Am citit totul şi acum aştept şi sper.

5.
Nu mai urmăresc toate ştirile. Multe dintre ele sunt chiar ceea ce sugerează formula: „Breaking news – Apocalipsa ştirismului derizoriu”.

6.
Nu mai sunt încântat de poeziile noi. Poate ajung cumva şi la Cărtărescu. Deocamdată, poeţii mei preferaţi din limba română contemporană sunt Puya, Guess Who şi Paraziţii.

7.
Nu mai port aşa de des cravată şi băsmăluţă. S-ar putea să aibă dreptate oamenii care spun că, de fapt, cravata e cel mai inutil lucru inventat vreodată. La fel şi băsmăluţa, dacă ai şerveţele de o singură folosinţă.

8.
Nu mai pot cânta la chitară şi la acordeon. Am ştiut câteva piese – din armată sau din adolescenţă – dar fără exersare, e ca şi cum nici nu am putut să le cânt vreodată.

9.
Nu mai înţeleg farmecul de altădată al jocului de hochei. În schimb, cât de spectaculos a devenit pentru mine snookerul!

10.
Nu mai sunt ce-am fost. Sunt ceea ce sunt.

Comments

6 comentarii to “10 lucruri pe care nu le mai fac în ultimul timp”

 1. victor says:

  In cateva remarci ma regasesc si eu 🙂
  P.S. Eu tin cu John Higgins 😀

 2. Dao says:

  Esti un om consecvent daca numai zece lucruri din cele care le faceai odinioara nu le mai faci! De fapt numai noua. Al zecelea este concluzie. 🙂

 3. victor says:

  Pe mine comentatorii de limba romana de la Eurosport m-au facut sa iubesc snookerul!

Lasă un comentariu