Feed on
Posts
Comments

10 lucruri care…

1.
Mă uit peste cele „10 lucruri despre care ştim că sunt adevărate” din filosofia „motorului de căutare perfect” Google.

2.
Şi, cu ajutorul acestui motor, trec peste titlurile celor mai citite 10 cărţi din lume şi sunt mândru de lecturile mele de până acum.

3.
Mă documentez apoi pentru un interviu cu 10 lucruri pe care BBC le-a învăţat despre Africa, unde 71 la sută dintre camerunezi nu au avut anul trecut bani de ajuns să-şi cumpere alimente, iar 81 la sută dintre locuitorii din Botswana au telefon mobil.

4.
Sunt atent la cele 10 lucruri pe care trebuie să le faci după instalarea platformei WordPress.

5.
În acelaşi timp, încerc să fiu atent la cele 10 lucruri pe care trebuie să le cunosc despre modificările privind confidenţialitatea pe Facebook.

6.
Iar atunci când deschid, curios, cele 10 lucruri pe care adolescenţii care scriu ar trebui să le ştie despre scris, mă gândesc de ce nu erau asemenea recomandări pe vremea când putem fi grupul-ţintă al acestora.

7.
Şi pentru că mi-am amintit despre copilărie, deschid topul celor mai aşteptate jocuri în 2011.

8.
Caut şi nu găsesc – sper, deocamdată – cele 10 lucruri pe care nu trebuie să le faci în străinătate, de Paulo Coelho. Sau poate nu erau 10? Ori poate trebuie să le faci?

9.
Sunt surprins să aflu, de pe un blog de la „New York Times”, că există 10 lucruri pe care trebuie să le ştim cu toţii despre gripa canină H3N8.

10.
Şi, după toate acestea, aş fi gata să fac şi eu un top cu 10 lucruri:
Cafea.
Cheie.
HPS-S4G
Hârtie albă.
Cartea pentru copii „Sunt martor la judecată”.
Pisică.
Fire negre.
Apă.
Colac.
Foc.

Sunt 10 lucruri care mai de care.

Comments

Un comentariu to “10 lucruri care…”

Lasă un comentariu