Feed on
Posts
Comments

De ce?

„Am scris toate acestea de bună voie şi nesilit de nimeni. Decît doar, poate, de sentimentul de a scăpa cit mai degrabă de toate aceste cuvinte şi idei pentru a face loc în cap şi în telefon pentru altele.

Şi am făcut această carte, împreună cu dl Sergiu Bezniţchi, la fel de bună voie, dar mai ales de voie bună, ca s-o împărtăşim şi cu cei care stau pe tablete, şi cu cei care le iau înainte de masă, cu cei care trăiesc la bloc sau lucrează la blog.

Este o carte care, prin jocurile sale de cuvinte, încearcă să facă orizonturile limbii române mai largi şi mai senine, la fel ca feţele noastre atunci cînd zîmbesc”. — Igor Guzun

De ce?

„Probabil, pentru că pînă la 4 ani nu am vorbit absolut deloc. Aşa mi-au spus mama cu tata, cărora le mulţumesc că m-au educat. Şi pentru că, ulterior, cuvîntul a devenit instrumentul pe carte-l port la mine pe orice anotimp.

Această lucrare în mare parte e meritul dlui Igor Guzun, care a venit cu iniţiativa şi care, de fiecare dată, iniţia întrebarea, devenită celêbrà în comunicare noastră: „Dle Sergiu, poate un feat?”

„Cartea asta este un răspuns la eterna întrebare: „A feat sau a nu feat?„” —Sergiu Bezniţchi

Despre autori

Igor Guzun este autor de idei, cărţi şi slogane, soţ de soţie, tată de fiică şi director de agenţie „URMA ta”. împreună cu echipa sa şi partenerii de la Fundaţia Est-Europeană a creat portalul www.stiripozitive.eu. Autorul blogului Aicisciu.eu.

Sergiu Bezniţchi este un om care îl iubeşte pe Dumnezeu, îşi iubeşte părinţii, ţara, istoria, oamenii, pămîntul, cuvîntul, jocul de-a cuvîntul, vîntul şi cîntul. Este liber profesionist si, din cînd în cînd, poate fi găsit pe blogul Beznitchi.com.

Cartea „LA BLOG. Feat-uri de Igor Guzun & Sergiu Beznițchi” poate fi cumpărată în versiune electronică pe Bestseller.md, Amazon.com.

Comments

Lasă un comentariu